הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים גדולים
3-4 שיני שום כתושות
½ צרור פטרוזיליה
מיץ מחצי לימון
2 כפות טחינה גולמית
מעט מי ברז
מעט שמן זית
אופן ההכנה
צולים את החצילים.
בזמן צלית החצילים מכינים את הטחינה:
מוסיפים למיץ לימון את הטחינה מערבבים ומוסיפים מעט מים לדילול (שלא יצא דליל מידי).
רצוי להוסיף את הטחינה אל מיץ הלימון ולא להפך.
מקלפים את החצילים הקלויים ומוסיפים להם בעודם חמים את שני השום, הפטרוזיליה, הטחינה ושמן הזית.
מערבבים טוב תוך כדי חיתוך החצילים עם כל המרכיבים האחרים.
מצננים ובתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון