חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז באפונה וירק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

א ח ל ה א ו ר ז br brפתגם: הרוצה לשקר - ירחיק עדיו.
אורז באפונה וירק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

א ח ל ה א ו ר ז br brפתגם: הרוצה לשקר - ירחיק עדיו.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
2 כפות אפונה קפואה ומופשרת
חבילה כוסברה קצוצה דק
כף גדושה שמיר קצוץ
3 כוסות מים
מלח ופלפל
שמן
1 בצל גדול קצוץ
אופן ההכנה
בע"ה
1) מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל. מוסיפים אורז ומטגנים תוך ערבוב
עד שכל האורז מצופה היטב בשמן.
2) מוסיפים את שני סוגי הירק ומטגנים תוך ערבוב כמה דקות. מוסיפים גם את
האפונה והתבלינים ומערבבים היטב.
3) מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים באש קטנה כ - 20 דקות.
המתכונים בספר זה הפכו לבלוג. כדי להגיע אליו הקלידו בגוגל "פנינת המטבח".
כדאי להציץ...
מגיש: בן חמו
מקור:
שתף את המתכון