הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
2 כפות אפונה קפואה ומופשרת
חבילה כוסברה קצוצה דק
כף גדושה שמיר קצוץ
3 כוסות מים
מלח ופלפל
שמן
1 בצל גדול קצוץ
אופן ההכנה
בע"ה
1) מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל. מוסיפים אורז ומטגנים תוך ערבוב
עד שכל האורז מצופה היטב בשמן.
2) מוסיפים את שני סוגי הירק ומטגנים תוך ערבוב כמה דקות. מוסיפים גם את
האפונה והתבלינים ומערבבים היטב.
3) מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מבשלים באש קטנה כ - 20 דקות.
המתכונים בספר זה הפכו לבלוג. כדי להגיע אליו הקלידו בגוגל "פנינת המטבח".
כדאי להציץ...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון