חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פירות ברוטב וניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות דל שומן. יש לשים לב למרכיבים דלי השומן br(להשיג בחנויות המתמחות, או בפינת הדיאטה בסופרמרקט). brערכים תזונתיים לכוס: br162 קלוריות, 4 גרם חלבון, 37 גרם פחמימות, 1 גרם שומן, 0.4 גרם שומן רווי, br2 מ"ג כולסטרול, 3.5 גרם סיבים תזונתיים, 35 מ"ג נתרן, כלוריות משומן: 6%
סלט פירות ברוטב וניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות דל שומן. יש לשים לב למרכיבים דלי השומן br(להשיג בחנויות המתמחות, או בפינת הדיאטה בסופרמרקט). brערכים תזונתיים לכוס: br162 קלוריות, 4 גרם חלבון, 37 גרם פחמימות, 1 גרם שומן, 0.4 גרם שומן רווי, br2 מ"ג כולסטרול, 3.5 גרם סיבים תזונתיים, 35 מ"ג נתרן, כלוריות משומן: 6%
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה (40 גרם) אבקת פודינג "אינסטנט" בטעם וניל, ללא שומן וללא סוכר.
½1 כוסות חלב דל שומן
5 כפות מיץ תפוזים, מרוכז קפוא
½ כוס שמנת חמוצה, נטולת שומן
2 כוסות קוביות, או כדורי מלון
2 בננות , פרוסות
2 תפוזים , קלופים ומחולקים לפלחים
2 אפרסקים, נקטרינות או אגסים, מגולענים ופרוסים
אופן ההכנה
להקציף את אבקת הפודינג, החלב ומיץ התפוזים המרוכז, במערבל במהירות בינונית במשך 2 דקות. להוסיף שמנת חמוצה (אפשר גם להוסיף בבחישה).
להגיש את הרוטב עם הפירות החתוכים.
אפשרות נוספת:
לשים את הפירות החתוכים בקערת הגשה גדולה, למזוג את הרוטב מעל לפירות, לערבב קלות
ולהגיש מיד (או לכסות בניילון נצמד, ולשמור במקרר עד ההגשה).
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מרב מור אופיר -תזונאית קלינית
שתף את המתכון