מתכון בריאות דל שומן. יש לשים לב למרכיבים דלי השומן br(להשיג בחנויות המתמחות, או בפינת הדיאטה בסופרמרקט). brערכים תזונתיים לכוס: br162 קלוריות, 4 גרם חלבון, 37 גרם פחמימות, 1 גרם שומן, 0.4 גרם שומן רווי, br2 מ"ג כולסטרול, 3.5 גרם סיבים תזונתיים, 35 מ"ג נתרן, כלוריות משומן: 6%
|
|
מתכון בריאות דל שומן. יש לשים לב למרכיבים דלי השומן br(להשיג בחנויות המתמחות, או בפינת הדיאטה בסופרמרקט). brערכים תזונתיים לכוס: br162 קלוריות, 4 גרם חלבון, 37 גרם פחמימות, 1 גרם שומן, 0.4 גרם שומן רווי, br2 מ"ג כולסטרול, 3.5 גרם סיבים תזונתיים, 35 מ"ג נתרן, כלוריות משומן: 6%
|
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה (40 גרם) אבקת פודינג "אינסטנט" בטעם וניל, ללא שומן וללא סוכר.
½1 כוסות חלב דל שומן
5 כפות מיץ תפוזים, מרוכז קפוא
½ כוס שמנת חמוצה, נטולת שומן
2 כוסות קוביות, או כדורי מלון
2 בננות , פרוסות
2 תפוזים , קלופים ומחולקים לפלחים
2 אפרסקים, נקטרינות או אגסים, מגולענים ופרוסים
אופן ההכנה
להקציף את אבקת הפודינג, החלב ומיץ התפוזים המרוכז, במערבל במהירות בינונית במשך 2 דקות. להוסיף שמנת חמוצה (אפשר גם להוסיף בבחישה).
להגיש את הרוטב עם הפירות החתוכים.
אפשרות נוספת:
לשים את הפירות החתוכים בקערת הגשה גדולה, למזוג את הרוטב מעל לפירות, לערבב קלות
ולהגיש מיד (או לכסות בניילון נצמד, ולשמור במקרר עד ההגשה).
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מרב מור אופיר -תזונאית קלינית
שתף את המתכון