הוראות הכנה
מרכיבים
1 ורבע כוסות קמח תופח
1 גביע לבן
1 ביצה
2 כפות גדושות סוכר
1 כפית תמצית רום
קורט מלח
קורט אבקת סודה לשתייה
אופן ההכנה
1. יש לערבב את כל החומרים בקערה לבלילה אחידה
2. בנפרד יש לחמם שמן עמוק בסיר רחב
3. לוקחים כף גדושה מהתערובת ובעזרת כף נוספת, מחליקים אותה לתוך השמן
4. מטגנים את הסופגנייה משני צדדיה, מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג
5. ממלאים את הסופגנייה בריבה בעזרת המזרק וזורים אבקת סוכר מלמעלה
6. בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון