הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה
3 ביצים
1 כף מלח
½ כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. קולפים את תפוחי האדמה, שוטפים ומייבשים
2. מרסקים אותם במעבד מזון או במגררת ידנית לרצועות דקות
3. מסננים את הנוזלים המיותרים
4. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב
5. מחממים שמן במחבת רחבה, לוקחים כף גדושה מהתערובת ומחליקים אותה בזהירות לתוך השמן החם, משטחים מעט את הלביבה ומטגנים ללא מכסה
6. כשהשוליים משחימים יש להפוך את הלביבות לצד שני
7. בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון