הוראות הכנה
מרכיבים
בע"ה
3 פרגיות חצויות לשניים
8 בצלים פרוסים דק
1 כוס צימוקים בהירים
1 כפית כורכום
2 כפיות סוכר חום
מלח ופלפל לבן
1 כפית גדושה תבלין "ראס אל חנות"
כרבע כוס מים
שמן
אופן ההכנה
1) מחממים מעט שמן בסיר ומתחילים לאדות את הבצלים. מוסיפים כורכום וסוכר חום
ומערבבים היטב. מוסיפים "ראס אל חנות", מלח ופלפל ומאדים תוך ערבוב עוד כמה
רגעים.
2) מניחים את העופות על התערובת ומאדים כמה דקות מכל הצדדים.
3) מוסיפים צימוקים ומים ומבשלים כ-½1 שעות על אש נמוכה.
התבשיל אמור להיות שחום וכמעט ללא נוזלים בסיר. מרגע סיום נוכחות הנוזלים
בסיר, ההשחמה היא לשיקולכם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון