חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות עוף בסטייל ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות עוף בסטייל ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג עוף טחון
1 ביצה
2 פרוסות לחם זיתים רטובות ומפוררות (ללא הקרום)
1 בצלצל שאלוט קצוץ דק מאד
1 שן שום קצוצה דק מאד
½ עגבנייה קלופה וללא גרעינים קצוצה דק מאד
לרוטב: 1 קישוא קצוץ דק מאד
2 גזרים קצוצים דק מאד
2 תפו"א קצוצים דק מאד
3 פלפלים אדומים מיובשים שהושרו חצי שעה במים פושרים
1 בצל פרוס דק
1 שן שום קצוצה דק מאד
3 כפות שמן זית
½1 כפיות מלח
¾ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצה. יוצרים מהתערובת כדורים (קציצות) ומניחים בצד עד להשלמת הכנת הרוטב.
מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את הבצל ומאדים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הקישואים ומאדים יחד כדקה נוספת תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הגזר והשום ומערבבים ביחד עוד דקה. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים יחד עוד דקה. מוסיפים את הפלפלים האדומים ביחד עם נוזלי ההשריה. מוסיפים עוד כחצי כוס מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים. מוסיפים את הקציצות, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כך כעשרים וחמש דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון