חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים ביוגורט ורימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכל מחומרים זמינים, אבל תראו איך נראה הפלפל עם מגע כזה.
פלפלים ביוגורט ורימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכל מחומרים זמינים, אבל תראו איך נראה הפלפל עם מגע כזה.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 פלפלים אדומים מתוקים (רצוי מהזן המאורך)
3 כפות עלי זעתר טרי, או 2 כפות עלי נענע טריים , קצוצים
½ כוס גרגירי רימון
לרוטב:
2 גביעי יוגורט (עדיף מחלב כבשים)
4 כפות שמן זית
3 שני שום ,כתושות
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
יוצקים את היוגורט למסננת צפופה, או לבד חיתול. מסננים מעל לכיור במשך 3 שעות.
קולים את הפלפלים על האש או בתנור עד שישחימו היטב מכל הצדדים. מעבירים לשקית ניילון , אוטמים ומצננים, ½ שעה לפחות. קולפים את הפלפלים ומשאירים אותפ שלמים. עושים חתך לאורך הפלפל (משאירים את הגבעול),פותחים אותו ומסירים את הגרעינים.
מערבבים את היוגורט עם שמן הזית, השום, המלח והפלפל.
להגשה:
מניחים את הפלפל הפרוס על צלחת הגשה, יוצקים מעל מעט מרוטב היוגורט, מפזרים את הזעתר או הנענע והרימונים, מטפטפים מעט שמן זית ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: נירה רוסו ידיעות אחרונות
שתף את המתכון