חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבבוני חזה עוף בסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי אמר שחזה עוף טחון לא יכול ליצור מנת גורמה?
קבבוני חזה עוף בסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי אמר שחזה עוף טחון לא יכול ליצור מנת גורמה?
הוראות הכנה
מרכיבים
לקבבונים:
1 ק"ג חזה עוף טחון
½ כוס כוסברה קצוצה דק
1 כף צ'ילי מתוק
5 שיני שום כתושות
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור טחון
½ שורש ג'ינג'ר טרי מגורר
2 כפות שמן זית
½ כפית קימל טחון
¼ כוס סודה לשתיה
1 פרוסת חלה ללא הקרום, מפוררת לפירורים קטנים
10 מקלות קינמון ארוכים
לרוטב:
1/3 כוס סילאן ‭
1/3 כוס יין אדום ‭
2 כפות חומץ בלסמי
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק ‭
1 כפית גרד לימון
3 כפות סויה
½ כפית שום כתוש
1 כף קורנפלור (להוסיף מאוחר יותר, בהתאם להנחיות המתכון)
אופן ההכנה
מערבבים את חמרי הקבבונים (ללא מקלות הקינמון) ומעבירים לקירור במקרר במשך שעה. לאחר מכן מחלקים את המסה ל-10 חלקים שווים ומלפפים על חציו של מקל קינמון. מהדקים היטב ומחזירים למקרר לשעה נוספת של קירור.
בינתיים, מכינים את הרוטב - מערבבים היטב את חומרי הרוטב ומבשלים בסיר קטן. מוסיפים בהדרגה תוך ערבוב 1 כף קורנפלור ומבשלים עוד מעט, לצמצום והסמכת הרוטב.
מחממים היטב מחבת פסים כבדה עם כף שמן זית ומטגנים את הקבבונים כדקה וחצי מכל צד - מסובבים לצליית 4 הצדדים.
לאחר צליית הקבבונים יש לטבול בסיר הקטן עם הרוטב לבישול ביחד דקה נוספת.
להגיש מיד - מומלץ להניח לכל סועד 2 קבבונים על מנה של פירה, בורגול או קינואה, ולשפוך את שאריות הרוטב מלמעלה.
בתיאבון!
מגיש: Coolmood
מקור: עצמי
שתף את המתכון