חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לקקני שוקולד על מקל קינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לקקני שוקולד ("טראפלס" על מקל קינמון) הם חטיפים שקל להכין brאך קשה לשמור עליהם מפני מחסלים...זה חטיף שחיתות שנזלל מהר.
לקקני שוקולד על מקל קינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לקקני שוקולד ("טראפלס" על מקל קינמון) הם חטיפים שקל להכין brאך קשה לשמור עליהם מפני מחסלים...זה חטיף שחיתות שנזלל מהר.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שוקולד מריר
½ מיכל שמנת מתוקה
80 גרם חמאה
2 חלמונים
2 כפות ברנדי
חמרים לציפוי:
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
250 גרם שוקולד
מקלות קינמון
אופן ההכנה
הכנת ה"טראפלס":
מחממים את השמנת ומביאים עד לסף רתיחה. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד המסה מלאה. מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב עד המסה מלאה. מערבבים פנימה את החלמונים והברנדי עד שמתקבלת תערובת חלקה. מכניסים לשקית זילוף ומניחים להתקרר.
מזלפים "נשיקות" ונועצים מקל קינמון בכל "נשיקה". מכניסים למקפיא ל ¼ שעה.
הכנת הציפוי:
מחממים את השמנת עד סף רתיחה וממסים פנימה את השוקולד. מניחים להצטנן מעט.
מוציאים את ה"טראפלס"על מקל הקינמון, מן המקפיא וטובלים בציפוי. שומרים במקרר עד ההגשה.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: ניר צוק ידיעות אחרונות
שתף את המתכון