הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שוקולד מריר
½ מיכל שמנת מתוקה
80 גרם חמאה
2 חלמונים
2 כפות ברנדי
חמרים לציפוי:
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
250 גרם שוקולד
מקלות קינמון
אופן ההכנה
הכנת ה"טראפלס":
מחממים את השמנת ומביאים עד לסף רתיחה. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד המסה מלאה. מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב עד המסה מלאה. מערבבים פנימה את החלמונים והברנדי עד שמתקבלת תערובת חלקה. מכניסים לשקית זילוף ומניחים להתקרר.
מזלפים "נשיקות" ונועצים מקל קינמון בכל "נשיקה". מכניסים למקפיא ל ¼ שעה.
הכנת הציפוי:
מחממים את השמנת עד סף רתיחה וממסים פנימה את השוקולד. מניחים להצטנן מעט.
מוציאים את ה"טראפלס"על מקל הקינמון, מן המקפיא וטובלים בציפוי. שומרים במקרר עד ההגשה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: ניר צוק ידיעות אחרונות
שתף את המתכון