הוראות הכנה
מרכיבים
1 ביצה
1 כף קקאו
1 כף שוקולית
1 כף קמח תופח
2 כפות סוכר
2 כפות חלב
1 חב' שוקולד מריר
2 כוסות זכוכית שקופות עם ידית (הכי פשוטות שיש בבית)
מעט שמן לשימון הכוסות
אופן ההכנה
להמיס את השוקולד במיקרוגל. (בכדי שלא יישרף לפתוח מדי פעם ולהמשיך עד שנמס).
את כל החומרים לשים בקערה ולערבב בכף, להוסיף את השוקולד ולערבב עד שהעיסה חלקה.
להעביר את הבלילה לשתי הכוסות המשומנות באופן שווה.
להכניס כל כוס בנפרד למיקרוגל למשך דקה בערך, או עד שהעוגה מגיעה לקצה הכוס, להוציא
ומיד להפוך את הכוס על צלוחית הגשה.
אפשר להוסיף קצפת או כדור גלידה לידץ
בתיאבוןןןןן!!!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון