הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי אמנון בינוניים חתוכים ל -3 ומנוקים
כוס גרגירי חומוס מבושלים (אפשר משומר)
חופן גדול כוסברה קצוצה
2 כפות פפריקה (אפשר לגוון מתוק וחריף)
3 פלפלים יבשים מתוקים
מלח ופלפל
שמן +מים
2 גמבות חתוכות גס
1 עגבניה חתוכה רבעים
4 שיני שום פרוסות
אופן ההכנה
בע"ה
שוטפים את נתחי הדגים ומניחים בסיר. מפזרים כוסברה, שום,גמבות,פלפל
יבש, חומוס וגמבה.
בקערה נפרדת מערבבים שמן, מים, פפריקה ותבלינים.
יוצקים מעל הדגים ומביאים לרתיחה קלה באש קטנה. מבשלים
כ - 25 דקות באש קטנה.
המתכונים בספר זה הפכו לבלוג בתפוז אנשים. הקלידו בגוגל פנינת המטבח.
כדאי להציץ...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון