חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלאפל מצרי טעמייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הפלאפל המצרי מכינים מפול נאבד - בהיר, שבור ומקולף brלהבדיל מהפלאפל המוכר, העשוי חומוס, את הפלאפל המצרי מכינים מפול נאבד, brשהוא פול בהיר שבור ומקולף (להשיג בשווקים ובחנויות קטניות) br
פלאפל מצרי טעמייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הפלאפל המצרי מכינים מפול נאבד - בהיר, שבור ומקולף brלהבדיל מהפלאפל המוכר, העשוי חומוס, את הפלאפל המצרי מכינים מפול נאבד, brשהוא פול בהיר שבור ומקולף (להשיג בשווקים ובחנויות קטניות) br
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פול שבור לפלאפל, שהושרה לילה במים קרים עם כפית סודה לשתייה
1 בצל גדול, קלוף וחתוך לרבעים
2 שיני שום
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
כפית כמון (מי שלא אוהב - שישמיט)
כפית זרעי כוסברה טחונים
½ פלפל ירוק חריף
½1 כפיות מלח
שמן צמחי לטיגון עמוק (אני מעדיפה שמן קנולה)
אופן ההכנה
1. במעבד מזון טוחנים את כל החומרים ומניחים לתערובת לנוח כחצי שעה
2. יוצרים כדורים קטנים ומטגנים אותם בשמן עמוק חם מאוד, עד שיזהיבו
3. מגישים עם טחינה וסלט עגבניות, אפשר גם ליד פול מדמס
4. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור:
שתף את המתכון