הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פול שבור לפלאפל, שהושרה לילה במים קרים עם כפית סודה לשתייה
1 בצל גדול, קלוף וחתוך לרבעים
2 שיני שום
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
כפית כמון (מי שלא אוהב - שישמיט)
כפית זרעי כוסברה טחונים
½ פלפל ירוק חריף
½1 כפיות מלח
שמן צמחי לטיגון עמוק (אני מעדיפה שמן קנולה)
אופן ההכנה
1. במעבד מזון טוחנים את כל החומרים ומניחים לתערובת לנוח כחצי שעה
2. יוצרים כדורים קטנים ומטגנים אותם בשמן עמוק חם מאוד, עד שיזהיבו
3. מגישים עם טחינה וסלט עגבניות, אפשר גם ליד פול מדמס
4. בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון