הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
2 כפות טחינה
2-3 כפות מיץ לימון
2-3 כפיות שום כתוש
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1. קולים את החצילים: מכניסים אותם בשלמותם לתנור במשך כ-45 דקות בחום גבוה 220°
2. מצננים ומסירים את הקליפה. מרסקים את תוכן החצילים במזלג ו/או בסכין ומעבירים לקערה
3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
4. טועמים ומשפרים תיבול בהתאם לצורך, מצננים ומגישים קר
5. בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון