הוראות הכנה
מרכיבים
שני חצילים
7-8 קישואים בינוניים
לתחמיץ:
½ כוס חומץ הדרים
2-3 שיני שום כתושות
מיץ מחצי לימון או יותר לפי הטעם
כף סוכר
קורט מלח
כוס פטרוזיליה קצוצה או יותר לפי הטעם
אופן ההכנה
חותכים את החצילים ואת הקישואים לפרוסות דקות כחצי ס"מ ואף פחות.
לפזר מלח (רגיל) על פרוסות החצילים משני הצדדים ולפרוס עד שיצאו נוזלים ולנגב בניר סופג.
לצלות את החצילים והקישואים על מחבת פסים משני הצדדים עם מעט שמן (לא זית) כך שיתרככו.
למשרה:
לערבב את שאר החומרים בקערת עירבוב עד למרקם מעט משחתי.
מניחים בכלי לאיחסון את החצילים בשכבות. ועל כל שכבה מורחים בעזרת מברשת את החצילים.
כך מסדרים בכלי שכבות שכבות.
כנ"ל לגבי הקישואים בכלי נפרד.
ב תי א ב ו ן !!!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון