חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים ו/או קישואים בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים ו/או קישואים בתחמיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שני חצילים
7-8 קישואים בינוניים
לתחמיץ:
½ כוס חומץ הדרים
2-3 שיני שום כתושות
מיץ מחצי לימון או יותר לפי הטעם
כף סוכר
קורט מלח
כוס פטרוזיליה קצוצה או יותר לפי הטעם
אופן ההכנה
חותכים את החצילים ואת הקישואים לפרוסות דקות כחצי ס"מ ואף פחות.
לפזר מלח (רגיל) על פרוסות החצילים משני הצדדים ולפרוס עד שיצאו נוזלים ולנגב בניר סופג.
לצלות את החצילים והקישואים על מחבת פסים משני הצדדים עם מעט שמן (לא זית) כך שיתרככו.
למשרה:
לערבב את שאר החומרים בקערת עירבוב עד למרקם מעט משחתי.
מניחים בכלי לאיחסון את החצילים בשכבות. ועל כל שכבה מורחים בעזרת מברשת את החצילים.
כך מסדרים בכלי שכבות שכבות.
כנ"ל לגבי הקישואים בכלי נפרד.
ב תי א ב ו ן !!!
מגיש: Mr D
מקור: אישי
שתף את המתכון