הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים שלמות
3 גביעי לבן או אשל
250 גר' גבינה לבנה ( 1 קופסא)
½2 כוסות קמח אוסם תופח
1 כוס קמח תירס
תמצית וניל או סוכר ווניל
1 חבילה מרגרינה לא מלוחה
חופן צימוקים ותאנים (לא חובה)
קצת שמן
כלים:
2 תבניות "אינגליש קייק"
אופן ההכנה
ממיסים את המרגרינה הלא מלוחה ומניחים בצד.
מחממים את התנור לחום בינוני נמוך 120°c-160°c.
מערבבת את כל החומרים יחד
(אם החלטנו להוסיף צימוקים ותאנים ורצוי לחתוך את התאנים לחתיכות קטנות יש לקמח אותם )
טובלים נייר סופג במעט שמן ומשמנים את תבניות ה"אינגליש קייק".
יוצקים את הבלילה לתוך התבניות ומכניסים לתנור למשך ½-¾ שעה ובודקים, עם קיסם אם הקיסם יצא יבש העוגה מוכנה.
פורסים פרוסות בעובי של ½1 ס"מ ומגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: דודה לאוני
שתף את המתכון