הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חומוס מבושל (או סנפרוסט)
½ כוס עדשים ירוקות
עצמות מח
5 קוביות בשר גולש
3 כפות רסק עגבניות
1 עגבנייה קצוצה
2 כפות קמח מהולות ב ½ כוס מים
2 לימונים טריים סחוטים
פטרוזיליה קצוצה
כוסברה קצוצה
3 בצלים קצוצים גס
פלפלשחור+מלח לפי הטעם
½ כפית כורכום
1 כף אבקת מרק
4 גבעולי סלרי קצוצים לס"מ
אופן ההכנה
לטגן בצל בסיר, להוסיף את הבשר ועצמות המח.
להוסיף אחרי-כן את הסלרי והעדשים והחומוס+עגבניות לאידוי קצר להוסיף 3 ליטר מים
ולבשל. אחרי בישול של ½1 שעות , להוסיף את כל התבלינים+הרסק ולערבב ולהמשיך בבישול עוד 10 דקות . להוסיף את הקמח המהול במים ולערבב לאחר 10 דקות להוסיף את הלימון הסחוט הפטרוזיליה וכוסברה הקצוצות לעוד 10 דקות בישול.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מירי+שינויים שלי
שתף את המתכון