הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים טרי [אצלינו זה נמכר טרי וגם קפוא]בקוטר של 20 ס"מ
4-5 תפוחי עץ ,קלופים וחתוכים לפלחים דקים
צינצנת קטנה של לפתן תפוחים
קינמון,וסוכר וניל
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לפתוח את הבצק וליצור עיגולים עם חותכן עגול או עם כוס.
להניח נייר אפיה על מגש ומעל את עיגולי הבצק
למרוח עם כפית כמות קטנה של לפתן במרכז כל תחתית מבצק
להניח פרוסות תפוחי עץ ומעל לפזר מעט סוכר וניל וקינמון
לסיים להכין את התחתיות בצורה הזו.
לאפות בתנור(180°c) במשך ½ שעה בערך.
עד לקבלת צבע שחום מעט.
בתאבון!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון