חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


במיה עם בשר כבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה עיקרית משביעה.
במיה עם בשר כבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה עיקרית משביעה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר כבש (שוקיים , כתף או חלק אחר)
1 מקל קינמון
1 בצל קלוף
½1 ק"ג במיה ירוקה, טריה, מנוקה ושטופה היטב
250 גרם רסק עגבניות
מעט שמן לטיגון
שניים טריות מ-1 ראש שום , קלופות וקצוצות דק
אופן ההכנה
1. שמים את בשר הכבש בסיר גדול. מכסים במים ומביאים לסף רתיחה. נפטרים מן המים. ממלאים את הסיר בנתחי הבשר במים טריים, מוסיפים את הקינמון ואת הבצל בשלמותו ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים ½1 שעות עד שהבשר רך מאוד.
2. מוסיפים את הבמיה ורסק העגבניות (אם רוצים) לסיר עם הבשר ומבשלים עוד 20 דקות עד ריכוך.
3. בזמן שהבצל מתבשל, מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השום ומטגנים עד הזהבה.
שומרים בצד ומגישים עם התבשיל ממש לפני ההגשה.
4. מגישים כך, או לצד אורז לבן, זיתים ירוקים ופלפל חריף.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון