הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר חמאה רכה
½ כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים גדולות
½1 כוסות קמח תופח
½1 כוסות קוקוס
1 שמנת חמוצה
2 בננות בשלות היטב
1 כוס שוקולד מריר טחון
½ כוס אגוזים טחונים גס
אבקת סוכר או סירופ שוקולד
אופן ההכנה
למעוך בעזרת מזלג את הבננות
להקציף את החמאה עם הסוכר להוסיף הבננות עם הוניל עד שהסוכר נמס.
הוסיפו הביצים.
לשנות קצב ההקצפה לאיטי ולהוסיף הקמח, הקוקוס והשמנת לסירוגין
בסוף להוסיף השוקולד הטחון והאגוזים הטחונים.
לאפות בחום בינוני עד שפנים העוגה אפוי.
לקשט באבקת סוכר או סירופ שוקולד
מגיש:
מקור: מפה לאוזן
שתף את המתכון