הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים מוכן
200 גרם גבינת צהובה לפי מחירה - מגורדת
1 או 2 כפות קצח שלם
מלח בישול
ניר אפיה
אופן ההכנה
1. לרדד מעט את הבצק.
2. לערבב את הגבינה והקצח.
3. לפזר את הגבינה על עלה הבצק כולו ולגלגל לרולדה.
4. לחתוך את הרולדה לפרוסות בעובי אצבע.
5. להניח ניר אפיה בתבנית אפיה ולמרוח בשמן. להניח על הניר את הפרוסות ולפזר עליהן
מעט מלח בישול.
6. לאפות בתנור שחומם מראש ל -160°c, במשך כ - 25 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון