הוראות הכנה
מרכיבים
3 גזרים קלופים
1 כפית שמן שומשום
½ כפית שומשום
1 כפית חומץ אורז
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק מאד
2 שיני שום קצוצות דק מאד
קורט מלח
קורט סוכר
אופן ההכנה
פורסים את הגזר לאורך במנדולינה בזהירות. לאחר מכן חוצים לרוחב ופורסים לגפרורים דקיקים. מעבירים לסיר מים רותחים לחצי דקה ומשם מעבירים מיד לקערה עם מי קרח. מסננים ומעבירים לקערה. מערבבים עם יתר המצרכים ומניחים להגיע לטמפרטורת החדר. מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון