חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוזביף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוזביף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
נתח רוזביף (בשר מס' 6)
8 שיני שום
גרגירי חרדל
חרדל דיז'ון
פלפל שחור גרוס גס
שמן זית
2 גבעולי רוזמרין
יין טוב לבישול
אופן ההכנה
1-לחורר את נתח הבשר בעזרת סכין ולהחדיר את שיני השום לאורך הנתח.
2-למרוח על הבשר :שמן זית,(לפי סדר זה)חרדל,גרגירי חרדל,פלפל שחור,ולהניח על הבשר את העלים מ2 גבעולי הרוזמרין.
3-להניח את הבשר למקרר כשעה(אם כל הלילה אדרבא)
4-לחמם תנור ל 220° .
5-למלא תבנית ביין אדום ומעליה רשת, עליה נניח את הבשר.לצלות בין ½ ש' ל40 דק'.יש להוריד את החום אחרי 10דק' ל180°c
מרכז הבשר צריך להיות ורדרד
6-את הרוטב שנוצר מן היין טיפוף העוף יש לשמור ולהניח את הבשר עליו בהגשה
מגיש: natou
מקור: צרפת
שתף את המתכון