הוראות הכנה
מרכיבים
6 כרעים מקומחים
20 ערמונים
עגבניה מגוררת
2 בצלים גדולים מגורדים בפומפיה
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
ערמונים:
1- לחרוץ בעזרת סכין צורת T על הערמונים ולבשל אותם במים ½ שעה.
2-לקחת כל פעם אחד ולקלף (כך הקליפה תהיה קלה יותר להסרה).
העוף:
2-לטגן את העוף המקומח וממולח במחבת בכל הצדדים עד שהופך לפריך ולהוציא מהאש לצלחת.
3- באותה מחבת (עם אותו שמן)לטגן את הבצלים, כשמזהיבים להוסיף את העגבניה המגוררת ואת התבלינים, לערבב ולערבב 10 דק'.
4-לשים את הכל בסיר להוסיף את העוף ,את הערמונים ו2-3 כוסות מים להרתיח ולהנמיך את האש.
לבשל כשעתיים מדי פעם לערבב.
מגיש:
מקור: צרפת
שתף את המתכון