הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חיטה מבושלת
פילפל אדום
פילפל ירוק
חצי כוס צימוקים שהושרו במים כ 5 דקות
חצי בצל קצוץ
לרוטב:
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בן יין/בלסמי
שן שום כתוש
מלח פלפל
אופן ההכנה
1. לבשל את החיטה ע"פ הוראות היצרן ולצנן.
2.לשים בקערה את הפלפלים החתוכים עם הבצל והצימוקים ולערבב עם החיטה.
3. לערבב את הרוטב בנפרד ולהעביר לסלט ולערבב יחדיו.
4. לטעום ,לתקן תיבול ולהגיש.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון