הוראות הכנה
מרכיבים
600 ג"ר אננס
300 מ"ל מים
200 ג"ר סוכר
1 חלבון
או
600 ג"ר אננס מקופסת שימורים
250 מ"ל סירופ מהקופסה (הסירופ המצוי בשימורי האננס)
100 ג"ר סוכר
1 חלבון
אופן ההכנה
1- לבשל על האש את המים או הסירופ עם הסוכר על אש נמוכה ולערבב עד שכל הסוכר נמס (10דק')
2- לרסק את האננס בבלנדר.
3- לערבב את הסירופ החם עם המחית אננס ולצקת לתבנית אלומיניום.
4- להכניס למקפיא ל-12 שעות
5- להכניס שוב לבלנדר עם 1 חלבון לשפוך חזרה לתבנית ושוב להכניס למקפיא לעוד 12 שעות .
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון