חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פול ירוק ושמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט ערבי טפוסי. יכול להצטרף למספר סלטים אחרים בארוחה חגיגית.
סלט פול ירוק ושמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט ערבי טפוסי. יכול להצטרף למספר סלטים אחרים בארוחה חגיגית.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פול ירוק
1 כוס שמן זית
4 בצלים , חתוכים לקוביות בינוניות
5 שיני שום, פרוסות
3 כפות מחוקות, מלח
1 כוס מיץ לימון טרי
1 כפית בהרט
1 כפית אבקת מרק עוף (פרווה) (למדנו משהו מהמטבח הישראלי)
1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. מסירים את הסיבים מהתרמילים וחותכים לחתיכות קטנות. שוטפים ומסננים.
2. מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הבצלים והשום מבלי שיזהיבו, מוסיפים את הפול , המלח, מיץ הלימון והבהרט. מכסים את הפול במים.
3. מבשלים כ-10 דקות על להבה בינונית, תוך בחישה מוסיפים את אבקת המרק ומנמיכים את הלהבה. מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים כ-25 דקות.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: השף: עבאס בלאל
שתף את המתכון