הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה לקט עלי בייבי ורוקט
200 גרם אגוזי מלך
200 גרם חמוציות מיובשות (אפשר גם ללא סוכר, יותר טעים אפילו)
ו כוס בורגול רחוץ
1 סלסלה עגבניות שרי
שמן זית
מלח
פלפל
מיץ משני לימונים
אופן ההכנה
דבר ראשון מכינים את הבורגול.
מחממים שמן זית ומטגנים את הבורגול עד שמתחמם. מוסיפים כוס וחצי מים רותחים ומלח ומכסים. מבשלים על אש נמוכה כ- 20 דקות. מכבים את האש ומניחים מגבת מתחת למכסה כדי שתספוג את כל האדים והבורגול יצא אחד אחד.
מרכיבים את הסלט:
חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומכניסים לקערה ביחד עם עלי הבייבי, האגוזים והחמוציות.
מערבבים הכל יחד ומוסיפים את הבורגול הקר ומערבבים שוב.
מטבלים בשמן זית, מיץ לימון טרי, מלח ופלפל.
בתאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון