הוראות הכנה
מרכיבים
6 צלעות כבש
מיץ מ-½1 תפוזים
מיץ מחצי לימון
מעט קליפת תפוז מגוררת
1 כף דבש
½ פלפל צ'ילי
מעט גרגרי רימון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את צלעות הכבש. מניחים את הצלעות על מחבת ברזל משומנת ולוהטת וצולים כ-2 עד שלוש דקות מכל צד. מסירים ומניחים על צלחת ההגשה. במקביל יוצקים את שאר החומרים (למעט גרגרי הרימון) לסיר קטן ומצמצמים על אש גבוהה למחצית הכמות. מסננים.
מזליפים את הרוטב על הצלעות ומקשטים במעט גרגרי רימון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון