הוראות הכנה
מרכיבים
1חזה עוף או הודו חתוך לרצועות
¼ כרוב חתןך לרצועות
2 גזרים חתוכים לגפרורים
1בצל גדול
מלח פלפל לפי הטעם
½ חבלה של ספגטי מבושל לפי ההוראות
3כפות רוטב טריאקי
3כפות צ'ילי מתוק - חריף תאילנדי
2כפות שמן
אופן ההכנה
לאחר שבישלנו את הספגטי נקח סיר רחב לא עמוק להוסיף כף שמן וכשזה חם להוסיף את חזה העוף. לערבב עד שישנה את צבעו להוציא להניח בצד. לפרוס את הבצל לשמיניות , להוסיף לסיר כף שמן ולהכניס את כל הירקות ולערבב כל הזמן. לבשל כל זה על להבה גדולה. לאחר כ-7דקות להוסיף את הבשר ולערבב לעוד 2 דקות. להוסיף את הספגטי לערבב. להוסיף את רוטב הטראקי ואת הצ'ילי לערבב לבשל עוד 2 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון