חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי שוקולד טעם גן - עדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל מי שעושה את המתכון הזה לא מיתחרט זה מתכון קל ופשוט ובמיוחד כשאוכלים אותו אז תהנו מכל brרגע ורגע כי תירצו לחזור אליו בכל רגע אז br br ב - ת - א - ב - ו - ן - ! @ br
כדורי שוקולד טעם גן - עדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל מי שעושה את המתכון הזה לא מיתחרט זה מתכון קל ופשוט ובמיוחד כשאוכלים אותו אז תהנו מכל brרגע ורגע כי תירצו לחזור אליו בכל רגע אז br br ב - ת - א - ב - ו - ן - ! @ br
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם ביסקוויטים פתיבר (לא משנה באיזה טעם )
אם רוצים אפשר 50 גרם מרגרינה
קוקוס או סוכריות ציבעוניות
2- חפיסות שוקולד מריר
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קקאו
4 כפות אגוזי מלך
2 כפות קוניאק
לפי הצורך מים פושרים .
אופן ההכנה
את הביסקוויטים והאגוזי מלך שמים בקערה גדולה ומרסקים אותם שופכים לסיר קטן את השוקולד מריר והסוכר והקקאו וגם את הקוניאק ושופכים על הכל טיפה מים (לבינתיים)
ושמים את הסיר על הגז באש נמוכה ומבשלים את הכל ולאט לאט מוסיפים טיפה מים
לפי העין וכשכל החומרים בסיר נמסו ואין אפילו גוש קטן אחד מכבים את האש ומחכים
כ - 5 דקות שזה יתקרר, אחר כך מוסיפים את זה לתוך הקערה עם הביסקוויטים המרוסקים
והאגוזים המרוסקים ומערבבים הכל בידיים (כמובן נקיות )ושהכל מיערבב שמים את הקערה
במקרר ל - 20 דקות , ולאחר מכן מוציאים מערבבים שוב ומגלגלים לכדורים שופכים
לצלחת קוקוס או סוכריות ואת כדורי השוקולד מגלגלים על הקוקוס או הסוכריות ושמים את
זה בקערה את הקערה שמים שוב במקרר ויום למחרת מוציאים ומגישים קר וצונן
ב -ת - א - ב - ו - ן - !
מגיש:
מקור: מפה לאוזן
שתף את המתכון