הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם ביסקוויטים פתיבר (לא משנה באיזה טעם )
אם רוצים אפשר 50 גרם מרגרינה
קוקוס או סוכריות ציבעוניות
2- חפיסות שוקולד מריר
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קקאו
4 כפות אגוזי מלך
2 כפות קוניאק
לפי הצורך מים פושרים .
אופן ההכנה
את הביסקוויטים והאגוזי מלך שמים בקערה גדולה ומרסקים אותם שופכים לסיר קטן את השוקולד מריר והסוכר והקקאו וגם את הקוניאק ושופכים על הכל טיפה מים (לבינתיים)
ושמים את הסיר על הגז באש נמוכה ומבשלים את הכל ולאט לאט מוסיפים טיפה מים
לפי העין וכשכל החומרים בסיר נמסו ואין אפילו גוש קטן אחד מכבים את האש ומחכים
כ - 5 דקות שזה יתקרר, אחר כך מוסיפים את זה לתוך הקערה עם הביסקוויטים המרוסקים
והאגוזים המרוסקים ומערבבים הכל בידיים (כמובן נקיות )ושהכל מיערבב שמים את הקערה
במקרר ל - 20 דקות , ולאחר מכן מוציאים מערבבים שוב ומגלגלים לכדורים שופכים
לצלחת קוקוס או סוכריות ואת כדורי השוקולד מגלגלים על הקוקוס או הסוכריות ושמים את
זה בקערה את הקערה שמים שוב במקרר ויום למחרת מוציאים ומגישים קר וצונן
ב -ת - א - ב - ו - ן - !
מגיש:
מקור: מפה לאוזן
שתף את המתכון