חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות קלות עם צימוקים ורוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לארוחת בוקר מהירה ומספקת, ליד מרקים (למשל: מרק בצל, מרקי ירקות ומרקי קטניות) brוסתם עם חמאה .
לחמניות קלות עם צימוקים ורוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לארוחת בוקר מהירה ומספקת, ליד מרקים (למשל: מרק בצל, מרקי ירקות ומרקי קטניות) brוסתם עם חמאה .
הוראות הכנה
מרכיבים
1+2/3 כוסות (225 גרם) קמח תופח
½ כפית מלח
2 כפות עלי רוזמרין, קצוצים דק ,טריים או מיובשים
4 כפות צימוקים
50 גרם חמאה רכה
¾ כוס (180 מ"ל) חלב
למשיחה:
1 ביצה, טרופה (אפשר לדלל עם 1 כפית מים לאפשר משיחה קלה יותר)
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפייה לחום גבוה (200°c). מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2. מערבבים בקערה את הקמח והמלח, מוסיפים את הרוזמרין, החמאה , החלב והצימוקים ומעבדים עבוד קל מאד, רק עד שנוצר בצק רך. יוצרים מן הבצק כדורים בגודל שזיף קטן ומסדרים בתבנית ברווחים. משטחים מעט את הכדורים ומושחים בביצה טרופה.
אופים (200°c) במשך 8-10 דקות עד שהלחמניות תופחות ומזהיבות-משחימות.
3. מגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מיני שף -עתון לאשה
שתף את המתכון