חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל פרידה בנוסח יהודי-טורקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל דגים קל הכנה ופיקנטי.
תבשיל פרידה בנוסח יהודי-טורקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל דגים קל הכנה ופיקנטי.
הוראות הכנה
מרכיבים
¾ כוס שמן זית
6 עגבניות אדומות, גדולות ובשלות חתוכות לקוביות
10 שיני שום, קלופות ופרוסות
2 פלפלים ירוקים חריפים
1 צרור קטן של כוסברה או פטרוזיליה, קצוצה
2 כפות גדושות של פפריקה אדומה מתוקה
מלח, לפי הטעם
2 כוסות מים
דג פרידה במשקל ½1 ק"ג, פרוס
אופן ההכנה
יוצקים את השמן לסיר רחב ושטוח, מוסיפים פנימה את קוביות העגבניות, פרוסות השום, הפלפל החריף, הכוסברה (או הפטרוזיליה) הקצוצה, הפפריקה והמלח ומבשלים , על להבה נמוכה כ-20 דקות- ½ שעה, או עד שמתקבל רוטב סמיך. מוסיפים לרוטב 2 כוסות מים, מערבבים היטב ומוסיפים את פרוסות הדג. מסדרים את פרוסות הדג בתוך הרוטב בשכבה אחת ודואגים שהרוטב יכסה את כולן. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות עד שהדג רך מאד. מגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: אביבה אללוף, מנהלת את מסעדת הדגים ג'קו
שתף את המתכון