חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבב ממולא בעלי תרד מגולגלים בפטריות מוקפצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קבב ממולא בעלי תרד מגולגלים בפטריות מוקפצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם בשר טחון עם מעט שומן כבש
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק מאד
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק מאד
1 כפית מלח
1 כפית "ראס אל חנות"
½ כפית פפריקה מתוקה
¼ כפית קימל טחון
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה דק
עלי תרד חלוטים
לפטריות: 125 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
¼ בצל קצוץ דק מאד
1 שן שום קצוצה דק מאד
¼ כוס כוסברה קצוצה דק
2 כפות שמן זית
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים קלות. מוסיפים את הבצל (של הפטריות) והשום ומקפיצים יחד עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הכוסברה, המלח והפלפל, מערבבים 20-30 שניות ומורידים מהאש.
מניחים על משטח העבודה שני עלי תרד שחופפים מעט אחד לשני באחד הצדדים. מניחים מעט מהפטריות בקצה העלים ומגלגלים למעין רולדה קטנטנה של תרד ממולא. מניחים בצד. חוזרים על הפעולה עד לסיום כל מלית הפטריות.
מערבבים יחד את יתר המצרכים לקבלת תערובת בשר אחידה. לוקחים מעט מהבשר ביד ויוצרים ממנו כדור. במרכז הכדור עושים שקע ומניחים בו עלה תרד מגולגל אחד. נכסים היטב כך שנוצר קבב מעט מאורך ובתוכו עלה תרד מגולגל. חוזרים על הפעולה עד לסיום כל תערובת הבשר.
צולים על גריל פחמים למידת העשייה הרצויה ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון