הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסת שימורי גרגרי חומוס מסוננת
3 חופנים נדיבים של עלי תרד שטופים
3 כפות שמן זית
½ בצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
טחינה גולמית
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את החומוס והשום ומטגנים יחד כשתי דקות. מוסיפים את עלי התרד ומטגנים-מערבבים יחד עד שהתרד מאבד מנפחו. מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים ומסירים מהאש. מעבירים לקערה. מוסיפים כשלוש כפות טחינה גולמית ומערבבים.
מעבירים לצלחת הגשה. מזליפים מעל עוד כף או שניים של טחינה גולמית ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון