הוראות הכנה
מרכיבים
1 ראש חסה קטן שטוף וקרוע ביד
3 צנוניות חצויות ופרוסות דק
½ פלפל אדום חתוך לרצועות
½ פלפל צהוב חתוך לרצועות
פילטים של תפוז אחד
150 גרם פטריות שמפיניון קטנות חתוכות לרבעים
1 בצלצל קצוץ דק
1 כף שמן זית
גרגרים מחצי רימון
עלי פטרוזיליה לקישוט
לרוטב: מיץ מחצי תפוז
מיץ מרבע לימון
2 כפות שמן זית
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהופך שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד לאידוי כל הנוזלים. מניחים את החסה בקערה עם הצנוניות, הפלפלים והתפוז. טורפים יחד את כל חומרי הרוטב היטב ויוצקים מעל הסלט בקערה. מערבבים היטב. מוסיפים את הפטריות המוקפצות ומערבבים היטב. מפזרים מעל את גרגרי הרימון ומקשטים במעט פטרוזיליה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון