חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ארטישוק ממולא לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת טעימה שמתאימה לחג הפסח הבא עלינו לטובה
ארטישוק ממולא לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת טעימה שמתאימה לחג הפסח הבא עלינו לטובה
הוראות הכנה
מרכיבים
שקית ארטישוק קפוא
בשר כבש+ שומן כבש (או לחילופין בשר בקר או חזה עוף)
ירק
בצל
תבלינים
אופן ההכנה
יש להשרות בלימון את האטישוק על מנת להוציא ממנו את הריח
לטחון את הבשר + שומן במעבד מזון
אח"כ מוסיפים 1 בצל מטוגן + ירק (כוסברה, פטרוזיליה, שמיר) קצוץ דק + מעט שמן+ פלפל שחור, מלח לערבב הכל ביחד ולמלא את הארטישוק.
מטגנים בסיר 1 בצל עד להזהבה מוסיפים כף פפריקה + ½ כף רסק, מעט כורכום, פלפל שחור, מלח, ו- ¼ כוס מים.
מסדרים את הארטישוק הממולאים על הסלסה ומבשלים על אש נמוכה בערך כשעה בודקים עד שמתרכך או אם חסרים מים, יש להוסיף מעט מים , במידת הצורך כדי שלא יישרף.
מגיש: קרן557
מקור: משפחתי
שתף את המתכון