חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חריימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חריימה, נשמע מסובך אבל הכי פשוט בעולם.
חריימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חריימה, נשמע מסובך אבל הכי פשוט בעולם.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג בורי חתוך למנות 6- 8 תלוי בגודל הדג
פפריקה חריפה ,
רסק עגבניות,
לימון,
כמון,
מלח,
אופן ההכנה
להשרות את הדג בלימון ומלח לפחות ל- 15 דקות.
אח"כ שוטפים את הדג.
מחממים שמן בסיר, כאשר מתחמם מוסיפים כף פפריקה חריפה + 2 כפות רסק עגבניות, ומבשלים על אש נמוכה מספר דקות.
בקערה: 6-7 שיני שום כתושות+ כף כמון+ מיץ סחוט מ-1 לימון מערבבים הכל ומוסיפים לסיר , מבשלים הכל יחד במשך 5 דקות עד שרותח, אח"כ מוסיפים את הדגים , מוסיפים ¼ כוס מים, מגיעים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עוד 15 דקות נוספות.
אפשר להוסיף פלפל אדום יבש ברוטב.
להכין כיכר לחם ולחסל אותה עם הדגים.
מגיש: קרן557
מקור: משפחתי
שתף את המתכון