חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט וולדורף דל שומן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט בריא וקל הכנה. מומלץ להקפיד על החומרים המצויינים.
סלט וולדורף דל שומן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט בריא וקל הכנה. מומלץ להקפיד על החומרים המצויינים.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחים מסוג" גרני סמית'", קלופים אם רוצים (אפשר לוותר על קילוף), ללא הליבה,
חתוכים למקלונים בעובי ½1 ס"מ.
מיץ מ-½ לימון
½ אננס טרי (כ 200 גרם), קלוף, או אננס משומר במיץ - אך לא בסירופ!
4 גבעולי סלרי בהירים ממרכז הירק
4 כפות חמוציות לא מסוכרות, חצויות
כ-3 כפות אגוזי פקאן קלופים
2 כפות שמן זית
מעט מלח
אופן ההכנה
1. שמים את התפוחים החתוכים בקערה ומיד יוצקים עליהם את מיץ הלימון, כדי למנוע השחרה. מכסים במים ומשהים דקה, שוטפים ומסננים.
2. חותכים את האננס והסלרי לפיסות בגודל דומה לפיסות התפוחים ומוסיפים אל התפוחים. מוסיפים את החמוציות, אגוזי הפקאן, שמן הזית והמלח ומערבבים יחד ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: קלי מגר
שתף את המתכון