הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחים מסוג" גרני סמית'", קלופים אם רוצים (אפשר לוותר על קילוף), ללא הליבה,
חתוכים למקלונים בעובי ½1 ס"מ.
מיץ מ-½ לימון
½ אננס טרי (כ 200 גרם), קלוף, או אננס משומר במיץ - אך לא בסירופ!
4 גבעולי סלרי בהירים ממרכז הירק
4 כפות חמוציות לא מסוכרות, חצויות
כ-3 כפות אגוזי פקאן קלופים
2 כפות שמן זית
מעט מלח
אופן ההכנה
1. שמים את התפוחים החתוכים בקערה ומיד יוצקים עליהם את מיץ הלימון, כדי למנוע השחרה. מכסים במים ומשהים דקה, שוטפים ומסננים.
2. חותכים את האננס והסלרי לפיסות בגודל דומה לפיסות התפוחים ומוסיפים אל התפוחים. מוסיפים את החמוציות, אגוזי הפקאן, שמן הזית והמלח ומערבבים יחד ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: קלי מגר
שתף את המתכון