חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס שוקולד ללא סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר גם עם שמנת צמחית של ריצי ומרגרינה במקום חמאה - פרווה brבמקום תפוח עץ מרוסק מקופסה אפשר לבשל פירות כמו אגס ותפוח עץ : brלקלף ולחתוך את הפרי או הפירות לקוביות קטנות לטגן בסיר עם קצת חמאה וקינמון אפשר brלהוסיף כמו סוכר לפי הטעם .
מוס שוקולד ללא סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר גם עם שמנת צמחית של ריצי ומרגרינה במקום חמאה - פרווה brבמקום תפוח עץ מרוסק מקופסה אפשר לבשל פירות כמו אגס ותפוח עץ : brלקלף ולחתוך את הפרי או הפירות לקוביות קטנות לטגן בסיר עם קצת חמאה וקינמון אפשר brלהוסיף כמו סוכר לפי הטעם .
הוראות הכנה
מרכיבים
2 שמנת מתוקה
3 שוקולד מריר ללא סוכר
3 כפות מים
50 גרם חמאה
1 קופסה גדולה של תפוח עץ מרוסק ללא סוכר
קוקוס לקישוט
15 כוסות חד פעמיות
אופן ההכנה
להכניס למקרוגל בקערה את השוקולד חתוך לקוביות עם המים ל-3 דקות עד שהשוקולד נמס
ולהוסיף את החמאה ולערבב
להקציף את השמנת מתוקה ללא סוכר עד לקצף יציב.
להוסיף את השוקולד לקצפת ולערבב בעדינות
להניח על מגש את הכוסות
לחלק את תפוח העץ לכל הכוסות
להניח את הקצפת מעל ולפזר קוקוס או שוקולד מגורד ללא סוכר.
להכניס למקרר לשעתיים שלוש.
אפשר להוסיף עוד קצפת אחת ללא השוקולד כך יווצר עוד קומה של צבע.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון