חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל גרגירי חומוס עם מנגולד ולימון כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"לא על האורז לבדו" - תבשיל תחליף לאורז. ההכנה מתחלקת לשני שלבים: brלימונים מתובלים בכלי נפרד, גרגירי חומוס במים בכלי אחר - שניהם מושרים ללילה במקרר. brבשול החומוס עד ריכוך brשלב שני : טיגון ובישול ביחד.
תבשיל גרגירי חומוס עם מנגולד ולימון כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"לא על האורז לבדו" - תבשיל תחליף לאורז. ההכנה מתחלקת לשני שלבים: brלימונים מתובלים בכלי נפרד, גרגירי חומוס במים בכלי אחר - שניהם מושרים ללילה במקרר. brבשול החומוס עד ריכוך brשלב שני : טיגון ובישול ביחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות גרגירי חומוס, לשטוף ולהשרות לילה במקרר.
1 שן שום קצוצה
1 כוס עלי מנגולד, שטופים וחתוכים גס
1 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
לכבישת הלימונים:
1 לימון פרוס לרצועות דקות
¼ כפית פלפל חריף יבש (שאטה)
3 כפות מלח
מיץ מ-2 לימונים
אופן ההכנה
גרגירי החומוס: לשטוף ולהשרות למשך הלילה (במקביל ללימונים)
הלימונים : מסדרים את פרובות הלימון בתבנית ומפזרים מעליהן את הפלפל החריף, המלח ומיץ הלימון. מכסים בניילון נצמד ומשאירים במקרר למשך לילה.
התבשיל:
מבשלים את גרגירי החומוס המושרים, בהרבה מים עד ריכוך מלא.
שלב הטיגון והבישול:
מטגנים קלות , במחבת כבדה, את השום הקצוץ בשמן זית, מוסיפים את גרגירי החומוס המבושלים ומסוננים, עלי המנגולד והלימונים הכבושים. מתבלים , במידת הצורך , במלח ופלפל שחור גרוס, ומבשלים יחד עוד כ-15 דקות על אש נמוכה.
מגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון