הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול או 2 בינוניים (עדיף בלאדי).
1בצל גדול.
2 ביצים קשות.
2 שיני שום.
כ-½ ליטר שמן קנולה (לטיגון).
מלח פלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה
חותכים את החציל לקוביות ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה חזקה.
שופכים את השמן ומשאירים קצת לטיגון הבצל.
חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים עד להשחמה חזקה ומוסיפים את השום.
שמים את הביצים קשות והבצל והשום במעבד מזון טוחנים לא יותר מידי ומוסיפים את החצילים ומלח פלפל שחור לפי הטעם טוחנים עוד קצת.
בתאבון!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון