חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פירורים גבינה ותפוחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון מעולה הצלחה בטוחה ניתן גם ללא התפוחים ניתן להחליף או לערבב אגסים
עוגת פירורים גבינה ותפוחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון מעולה הצלחה בטוחה ניתן גם ללא התפוחים ניתן להחליף או לערבב אגסים
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק פריך
2 כוסות קמח
1 אפייה
מחמאה/מרגרינה קרה
2 ביצים שלמות (אפשר 3 חלמונים)
1 שקית תמצית וניל
4 כפות סוכר
קורט מלח
מילוי
תפוחי עץ
½ כוס סוכר
קינמון כשתי כפיות
קרם
2 גביעי גבינה לבנה 5%
שמנת מתוקה
½ כוס+ כף, סוכר
2 שקיות תמצית וניל
אופן ההכנה
בצק:
לערבב את כל החומרים יחד עד לאיחוד החומרים (לא יותר מדי)
לשטח על תבנית ¾ מכמות הבצק ואת השאר להעביר על סתם תבנית.
מילוי :
להרתיח בסיר קוביות תפוחי עץ עם סוכר חצי בישול. כשמתקרר להוסיף קינמון
לפזר מעל הבצק תפוחים כולל הסירופ ולאפות בחום יחסית גבוה כחצי שעה עד שתבנית 3/1 תבנית הבצק הושחמה
להוציא ולקרר
קרם
להקציף שמנת להוסיף בהדרגה סוכר וניל כאשר הקצפת יציבה לערבב את הגבינה
להוסיף את הקרם על התפוחים ולפורר את יתרת הבצק
מדהים !!!
מגיש: ettisan
מקור: אתי
שתף את המתכון