הוראות הכנה
מרכיבים
בצק פריך
2 כוסות קמח
1 אפייה
מחמאה/מרגרינה קרה
2 ביצים שלמות (אפשר 3 חלמונים)
1 שקית תמצית וניל
4 כפות סוכר
קורט מלח
מילוי
תפוחי עץ
½ כוס סוכר
קינמון כשתי כפיות
קרם
2 גביעי גבינה לבנה 5%
שמנת מתוקה
½ כוס+ כף, סוכר
2 שקיות תמצית וניל
אופן ההכנה
בצק:
לערבב את כל החומרים יחד עד לאיחוד החומרים (לא יותר מדי)
לשטח על תבנית ¾ מכמות הבצק ואת השאר להעביר על סתם תבנית.
מילוי :
להרתיח בסיר קוביות תפוחי עץ עם סוכר חצי בישול. כשמתקרר להוסיף קינמון
לפזר מעל הבצק תפוחים כולל הסירופ ולאפות בחום יחסית גבוה כחצי שעה עד שתבנית 3/1 תבנית הבצק הושחמה
להוציא ולקרר
קרם
להקציף שמנת להוסיף בהדרגה סוכר וניל כאשר הקצפת יציבה לערבב את הגבינה
להוסיף את הקרם על התפוחים ולפורר את יתרת הבצק
מדהים !!!
מגיש:
מקור: אתי
שתף את המתכון