חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט ביצים עם פטריות ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט ביצים עם פטריות ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים קשות
1 תפוח אדמה גדול מבושל ומקולף
250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
2 בצלים פרוסים דק
½ ק"ג בשר בקר לא שמן שבושל כשעה בסיר לחץ (לא משנה איזה חלק – אפילו לשון הולך טוב)
3 כפות מיונז
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. מטגנים את הבצל עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד כחמש עד שבע דקות. מסירים מהאש ומצננים. קוצצים את הבשר דק מאד ומניחים בצד. מגררים בפומפייה את תפוח האדמה ואת הביצים ומעבירים לקערה. מוסיפים את המיונז ומערבבים יחד היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
על כלי הגשה מלבני מסדרים שכבה של הבשר הקצוץ. מעליו מניחים את הפטריות עם הבצל. מעל מניחים שכבה של הביצים במיונז. מעבירים למקרר לשעה לפחות לפני ההגשה (מכוסה – כדי שהביצים לא יתייבשו).
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון