הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים קשות
1 תפוח אדמה גדול מבושל ומקולף
250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
2 בצלים פרוסים דק
½ ק"ג בשר בקר לא שמן שבושל כשעה בסיר לחץ (לא משנה איזה חלק אפילו לשון הולך טוב)
3 כפות מיונז
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. מטגנים את הבצל עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד כחמש עד שבע דקות. מסירים מהאש ומצננים. קוצצים את הבשר דק מאד ומניחים בצד. מגררים בפומפייה את תפוח האדמה ואת הביצים ומעבירים לקערה. מוסיפים את המיונז ומערבבים יחד היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
על כלי הגשה מלבני מסדרים שכבה של הבשר הקצוץ. מעליו מניחים את הפטריות עם הבצל. מעל מניחים שכבה של הביצים במיונז. מעבירים למקרר לשעה לפחות לפני ההגשה (מכוסה כדי שהביצים לא יתייבשו).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון