הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה רכה
¼1 כוס סוכר חום דמררה (250 גרם)
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
3 בננות בשלות מעוכות במזלג למחית גסה (300 גרם)
2 כוסות קמח (280 גרם)
2 כפיות אבקת אפיה
1 כפית קינמון
אופן ההכנה
מחממים תנור ל -180°c.
מעבדים את החמאה במיקסר עם וו גיטרה , סוכר ותמצית וניל במהירות בינונית עד לקבלת תערובת קרמית.
מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
מוסיפים בננות ומעבדים לתערובת אחידה.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קמח, אבקת אפיה, וקינמון. מעבדים עד לתערובת אחידה.
ממלאים תבנית מדלנים משומנת בתרסיס שמן בתערובת, אם אין תבנית כזו אפשר לשים כפית מהתערובת על נייר אפיה ברווחים גדולים (כי העוגיות מתפשטות).
אופים 15-20 דקות עד שהעוגיות קפיציות למגע וקיסם ננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי עם פירורים לחים. זהירות לא לייבש באפיית יתר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון