חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס שוקולד-עם דגני בוקר, מתכון בריאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

12 עוגיות אישיות בטעם שוקולד ובשילוב של דגני בוקר. brערכים קלוריים למנה: br156 קלוריות, 26.6 גרם פחמימות, 3.3 גרם חלבון, 3.8 גרם שומן, 1.4 גרם סיבים.
מאפינס שוקולד-עם דגני בוקר, מתכון בריאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

12 עוגיות אישיות בטעם שוקולד ובשילוב של דגני בוקר. brערכים קלוריים למנה: br156 קלוריות, 26.6 גרם פחמימות, 3.3 גרם חלבון, 3.8 גרם שומן, 1.4 גרם סיבים.
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם קמח
1 שקית אבקת אפייה
½ כפית מלח
1 כף קקאו
140 גרם סוכר חום
100 גרם דגני בוקר מחיטה מלאה
1 כוס חלב דל שומן
1 חלבונים
2 כפות שומן צמחי
50 גרם שבבי שוקולד
כלים:
תבנית שקעים (12 שקעים) משומנת, או תבנית שקעים מטפלון
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח, אבקת הקקאו, והסוכר ומניחים בצד.
משרים את דגני הבוקר, בקערה נפרדת, בחלב במשך 2 דקות, או עד שהדגנים מתרככים. מוסיפים את השמן והחלבונים.
מוסיפים את התערובת היבשה ואת שבבי השוקולד, לקערת הדגנים בחלב ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים את התערובת ל-12 השקעים בתבנית (או ל- 12 קעריות אפייה בגודל דומה) ואופים במשך כ-30 דקות (180°c), או עד שהמאפינס משחימים קלות.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: סיגל בן- צור, דיאטנית ויועצת לחברת קלוגס
שתף את המתכון