חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה דניס צלוי על מצע תפו''א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה דניס צלוי על מצע תפו''א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות פילה דג דניס
6 תפו"א בינוניים קלופים
6 כפות דבש
2 כפות זנגביל טרי מגורר
1 מכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
50 גרם חמאת תנובה לרוטב
50 גרם חמאת תנובה למשיחה על הדג
4 כפות שמן זית
1 כף פלפל שחור גרוס
קורט מלח
מיץ מלימון סחוט
אופן ההכנה
1. פורסים את תפוחי האדמה לאורכם. מכניסים לסיר עם מים
ומבשלים עד שהם מתרככים מעט (לא לערבב במשך הבישול או לדקור יותר מידי). מוציאים ומצננים.
2. מפזרים מעל פילה הדניס את שמן הזית, הפלפל השחור, המלח ו- 2 כפות דבש ומניחים בהשריה למשך 15 דקות.
3. מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה ומעליהם יוצקים 2 כפות דבש, מעט מיץ לימון, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב ואופים עד קבלת צבע זהוב.
4. מניחים את הדגים על רשת אפייה כאשר העור משומן בשמן זית ומונח כלפי מטה. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות.
5. מעבירים את הדגים לכלי הגשה, נועצים מזלג בחמאה ומושחים את הדגים לפני
ההגשה.
6. להכנת רוטב לדגים מחממים במחבת עמוקה עם 50 גרם חמאה, מוסיפים את
הזנגביל, 2 כפות דבש והשמנת. מורידים לאש קטנה ומוסיפים את הסוכר, המלח ומעט מיץ לימון. מרכזים את הרוטב.
7. מניחים במרכז כל צלחת מספר פרוסות תפוחי אדמה.
מעליהן מניחים 2 יחידות פילה דניס אשר עליהן יוצקים את הרוטב ולצידן מניחים 3 פרחי
ברוקלי מוקרמים (ראה מתכון בהמשך).
מגיש: ליאןן
מקור:
שתף את המתכון