חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אשכולית אדומה צלויה בסוכר חום וגבינת רוקפור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אשכולית אדומה צלויה בסוכר חום וגבינת רוקפור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 אשכוליות אדומות בינוניות שטופות .
4 כפות סוכר חום
100 גרם חמאת תנובה
קוביה של 150 גרם גבינת רוקפור מסדרת "קולאג' "
אופן ההכנה
מחממים גריל בתנור לחום גבוה.
חותכים את קצוות האשכולית על מנת שחצי האשכולית תוכל "לשבת" על התבנית וכל אשכולית חוצים לאורכה לשני חצאים.
חותכים את פילה האשכולית, בעזרת סכין חדה ודקה , למנות-ממש לפי הפסים של עור האשכולית.
בכל חצי אשכולית משקיעים כ 4 פרוסות של רוקפור, מפזרים כף סוכר חום מעל ומניחים קוביה של 25 גרם חמאה במרכז מלמעלה.
מסדרים את המנות על תבנית לאפיה ומכניסים למשך 7 עד 10דקות בתחתית התנור עד לצבע חום.
חשוב לשים לב לא לשרוף את הסוכר.
הגשה: מגישים חם על צלחת אישית על גבי עלי פרי הדר ירוקים ושטופים
מגיש: ליאןן
מקור: השף שליסל
שתף את המתכון