חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מקרוני ברוטב ("מקרונה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מאוד מאוד טעים!
מקרוני ברוטב ("מקרונה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מאוד מאוד טעים!
הוראות הכנה
מרכיבים
1. בצל גדול קצוץ או חתוך גס
2. 3 שיני שום בינוניות קצוצות
3. מלח לפי טעמכם
4. כף אבקת מרק
5. מים רותחים
6.חבילת מקרוני שיהיו קטנים או פתיתים
7. סיר גדול
8. כף וחצי שמן זית
9. רסק עגבניות (האריזה הקטנה)
10. חצי כפית פלפל צ'ומה = ממרח חריף כל שהוא
אופן ההכנה
לטגן דקה וחצי את הבצל ולאחר מכן להוסיף את השום.
להרתיח מים בקומקום.
להוסיף את שקית המקרוני וכל הזמן לערבב לדקה וחצי
מוסיפים את הרסק, פלפל צ'ומה ולערבב
אחרי 15 שניות להוסיף את המים הרותחים.
לשים כף אבקת מרק, מלח, פלפל.
לטעום ולתקן תיבול
להרתיח ולהשאיר על אש קטנה 6 דקות.
לבדוק את הסיר אם יש מים עוד 2 דקות
להגיש עם גבינה צפתית או פרמיז'נו מעל.. (רשות)
-------------תהנו!------ ובהצלחה!!!.
מגיש: jonathn
מקור:
שתף את המתכון