הוראות הכנה
מרכיבים
1. בצל גדול קצוץ או חתוך גס
2. 3 שיני שום בינוניות קצוצות
3. מלח לפי טעמכם
4. כף אבקת מרק
5. מים רותחים
6.חבילת מקרוני שיהיו קטנים או פתיתים
7. סיר גדול
8. כף וחצי שמן זית
9. רסק עגבניות (האריזה הקטנה)
10. חצי כפית פלפל צ'ומה = ממרח חריף כל שהוא
אופן ההכנה
לטגן דקה וחצי את הבצל ולאחר מכן להוסיף את השום.
להרתיח מים בקומקום.
להוסיף את שקית המקרוני וכל הזמן לערבב לדקה וחצי
מוסיפים את הרסק, פלפל צ'ומה ולערבב
אחרי 15 שניות להוסיף את המים הרותחים.
לשים כף אבקת מרק, מלח, פלפל.
לטעום ולתקן תיבול
להרתיח ולהשאיר על אש קטנה 6 דקות.
לבדוק את הסיר אם יש מים עוד 2 דקות
להגיש עם גבינה צפתית או פרמיז'נו מעל.. (רשות)
-------------תהנו!------ ובהצלחה!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון