חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרצ'ופי מוצרלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרצ'ופי מוצרלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 יח' ארטישוק, חתוכים רבעים
7 כדורי מוצרלה קטנים
¼ פוקצה חתוכה לחצי , או פיתה
1 כף מיץ לימון
2 כפות שמן זית
1 יח' קוביות עגבניות
10 עלים אורגנו
1 חופן פטרוזיליה
5 יח' זיתים שחורים
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים מראש תנור ל-180°c.
לוקחים ¼ פיתה ופותחים לחצי .
מורחים שמן זית על החלקים הפנימיים של הפיתה וקולים בתנור למשך 5 דקות .
מערבבים את כל המוצרים הנ"ל בקערה ומתבלים במלח גס ופלפל שחור
מניחים על הצלחת את ¼ הפיתה (חלקו התחתון) ומעליו מניחים ½ מכמות הסלט. מניחים על סלט את החצי השני של הפיתה ומוסיפים מעל את שארית הסלט.
מגיש: ליאןן
מקור: באדיבות מסעדת ספגטים
שתף את המתכון